Meistä

Suomen Varmakauppa Oy:n tavoitteena on vuodesta 2009 asti ollut verkkokauppojen luotettavuuden parantaminen asiakkaiden silmissä, sekä motivoida kauppiaita kohtelemaan asiakkaita paremmin.

Luotettavat verkkokaupat

Varmakauppa -sertifikaatti on luotu parantamaan verkkokauppojen luotettavuutta asiakkaiden silmissä. Varmakauppa -sertifikaatin löytyminen verkkokaupan sivuilta tarkoittaa sitä, että asiakas voi luottaa saavansa tavarat luvattuna aikana ja että tarvittaessa asiakaspalvelupuhelimeen vastataan.

Varmakauppa -sertifikaatti myönnetään verkkokaupoille, joilla on perusasiat kunnossa. Kaikkien palveluun hyväksyttyjen verkkokauppojen pitää täyttää tietyt edellytykset.

Kriteerimme

Sertifikaatti, joka myönnetään kenelle tahansa, menettää merkityksensä. Tästä syystä olemme todella tarkkoja kenelle sertifikaattimme myönnämme. Yli 10 vuoden kokemuksella verkkokaupasta sekä kattavan sertifiointiprosessimme avulla pystymme erottamaan toimivat kaupat ongelmallisista. Valintakriteerimme täyttäminen on edellytys toimivan verkkokaupan pyörittämiselle, sekä kauppiaan, että kuluttajan kannalta.

Yhteystietomme löydät sivun alareunasta

Ota Yhteyttä

Voit lähettää meille (Suomen Varmakauppa Oy) viestin alla olevalla lomakkeella. Tämä viesti ei mene yo. verkkokaupan asiakaspalveluun.


  • Suomen Varmakauppa Oy
  • Suomen Varmakauppa Oy on Suomalainen verkkokauppojen turvallisuutta analysoiva yritys ja Luotettava Verkkokauppa -sertifikaatin myöntäjä. Suomen Varmakauppa on perustettu vuonna 2009.
  • sertifioitu
  • Y-tunnus 2257277-1
  • contact@suomenvarmakauppa.fi
  • Salomaantie 17, 33920 Pirkkala